Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrent de talent (797656) - Gemini CF (778884) » 703864674: T71/J7/VI

Liga 703864674 Información oficial sobre el partido 703864674 en Hattrick

31.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 7 / VI.776 (15094)

Torrent de talent Alineación oficial del equipo 'Torrent de talent' en el partido 0 - 1 Gemini CF Alineación oficial del equipo 'Gemini CF' en el partido
0 - 1 Eetu-Oskari Ala-Lahti (70')
Torrent de talent Alineación oficial del equipo 'Torrent de talent' en el partido 0 - 1 Gemini CF Alineación oficial del equipo 'Gemini CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torrent de talent Alineación oficial del equipo 'Torrent de talent' en el partido 2 - 1 Gemini CF Alineación oficial del equipo 'Gemini CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,6 % 27,3 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrent de talent

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Torrent per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Silviu Nechifor, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Óscar Sáez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Zaki Kheireddine va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Torrent se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Silviu Nechifor va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Gemini CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Eetu-Oskari Ala-Lahti va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Gemini i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Victor Törngren va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Krzysztof Sojda aquest no va estar a l'altura.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gemini sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Karsten Tihauser, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 27 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Ergün Kaptan va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eetu-Oskari Ala-Lahti de Gemini va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.