Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CastellTona (1435577) - F.C. Remei (1462273) » 703863638: T71/J14/VI

Liga 703863638 Información oficial sobre el partido 703863638 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VI.757 (15075)

Charly FCB Alineación oficial del equipo 'Charly FCB' en el partido 0 - 2 F.C. Remei Alineación oficial del equipo 'F.C. Remei' en el partido
0 - 1 Blagoy Kúnev (73')
0 - 2 Sofus Urhøj (90')
Charly FCB Alineación oficial del equipo 'Charly FCB' en el partido 0 - 2 F.C. Remei Alineación oficial del equipo 'F.C. Remei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Charly FCB Alineación oficial del equipo 'Charly FCB' en el partido 0 - 5 F.C. Remei Alineación oficial del equipo 'F.C. Remei' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charly FCB

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Enrique Macedonia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Borislav Monev estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Lázaro Serrano de Charly va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Humberto Laín Valenzuela de Charly va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Remei

Goles Goles

  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Blagoy Kúnev va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Sofus Urhøj de Remei va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Enrique Macedonia, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Jaizki Biñaberria va estar a punt de posar per davant a Remei amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alberto Robalino va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Alberto Robalino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Antonio Sierra no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Remei que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Antonio Sierra, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): Sofus Urhøj va xutar magistralment una falta al minut 36 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Sofus Urhøj quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en José Olivos, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 67, quan en Jaizki Biñaberria va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Macedonia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.