Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Viladecans City (1460760) - U.D.Zamenhhoff (437654) » 703863467: T71/J13/VI

Liga 703863467 Información oficial sobre el partido 703863467 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / VI.754 (15072)

Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido 4 - 1 U.D.Zamenhhoff Alineación oficial del equipo 'U.D.Zamenhhoff' en el partido
0 - 1 Janusz Boberski (25')
Haritz Bidebieta (27') 1 - 1
Mauro Spotti (29') 2 - 1
Eric Marchsteiner (40') 3 - 1
Urho Aimonen (58') 4 - 1
Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido 4 - 1 U.D.Zamenhhoff Alineación oficial del equipo 'U.D.Zamenhhoff' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido 2 - 0 U.D.Zamenhhoff Alineación oficial del equipo 'U.D.Zamenhhoff' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viladecans City

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Haritz Bidebieta va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 27.
  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Mauro Spotti de Viladecans va fer un bon esprint per escapar-se de Joe Torelli-Adams i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Viladecans va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eric Marchsteiner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Urho Aimonen va incrementar l'avantatge de Viladecans amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Leonardo Malpica va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Laurent Allard gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hernán Topete va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Laurent Allard va rematar alt.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Laurent Allard es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Eric Marchsteiner una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Hernán Topete va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Haritz Bidebieta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Simone Magale de Viladecans va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eric Marchsteiner de Viladecans es va guanyar la targeta groga merescudament.

U.D.Zamenhhoff

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Janusz Boberski va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 41 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Janusz Boberski amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Haritz Bidebieta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Baltazar Lepe estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Cristiano Nicolussi de U.D.Zamenhhoff va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.