Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Spartak de Llobregat (988382) - Vagabundos FC (311876) » 703859404: T71/J5/VI

Liga 703859404 Información oficial sobre el partido 703859404 en Hattrick

17.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 5 / VI.682 (15000)

F.C. Spartak de Llobregat Alineación oficial del equipo 'F.C. Spartak de Llobregat' en el partido 3 - 1 TARRACONOVA Alineación oficial del equipo 'TARRACONOVA' en el partido
0 - 1 Orkun Oytun Filizi (3')
Luis Rodríguez Gómez (28') 1 - 1
Marius Frăţilă (50') 2 - 1
Miguel Rodríguez Mariño (53') 3 - 1
F.C. Spartak de Llobregat Alineación oficial del equipo 'F.C. Spartak de Llobregat' en el partido 3 - 1 TARRACONOVA Alineación oficial del equipo 'TARRACONOVA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Spartak de Llobregat Alineación oficial del equipo 'F.C. Spartak de Llobregat' en el partido 2 - 0 TARRACONOVA Alineación oficial del equipo 'TARRACONOVA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Spartak de Llobregat

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Miguel Rodríguez Mariño va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Spartak, Luis Rodríguez Gómez, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 190 Minuto 50 (Gol de falta): En Marius Frăţilă conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-1
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Miguel Rodríguez Mariño va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Rodríguez Mariño! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Miguel Rodríguez Mariño del Spartak ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Spartak va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Rodríguez Mariño en un 1 contra 1 amb el porter Adrien Havet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Prokop Jirkal de Spartak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

TARRACONOVA

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): El TARRACONOVA era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Orkun Oytun Filizi va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gorka Arigeta haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a TARRACONOVA al minut 81.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcin Odyniec de TARRACONOVA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bouba Agoua de TARRACONOVA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.