Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ochocuartos c. f. (438373) - Star Warros Returns (773975) » 703859332: T71/J1/VI

Liga 703859332 Información oficial sobre el partido 703859332 en Hattrick

19.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VI.681 (14999)

ochocuartos c. f. Alineación oficial del equipo 'ochocuartos c. f.' en el partido 2 - 0 Star Warros Returns Alineación oficial del equipo 'Star Warros Returns' en el partido
Beethoven Sendic (81') 1 - 0
Stuart Barlow (86') 2 - 0
ochocuartos c. f. Alineación oficial del equipo 'ochocuartos c. f.' en el partido 2 - 0 Star Warros Returns Alineación oficial del equipo 'Star Warros Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ochocuartos c. f. Alineación oficial del equipo 'ochocuartos c. f.' en el partido 2 - 0 Star Warros Returns Alineación oficial del equipo 'Star Warros Returns' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ochocuartos c. f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Beethoven Sendic ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ochocuartos es posava per davant 1 a 0.
  • 137 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Claude Beissel va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 86 de joc. Stuart Barlow es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Stuart Barlow! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): ochocuartos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Leo Braškić ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): ochocuartos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Claude Beissel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Oswald Benhin.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Humberto Piedade va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Oswald Benhin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Jofre Puig Parias va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ochocuartos.
  • 216 Minuto 60 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Julio Guisla va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 60, i va passar la pilota a Claude Beissel, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Jofre Puig Parias va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ochocuartos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Beethoven Sendic gairebé va marcar per a ochocuartos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Leo Braškić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Star Warros Returns

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de SWR, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ciro Borfiga va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SWR va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Luca Galizzi, però el porter rival va fer una gran aturada.