Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Ràcing Tona (995881) - YamahaFC (993544) » 703859160: T71/J14/VI

Liga 703859160 Información oficial sobre el partido 703859160 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VI.677 (14995)

FC Ràcing Tona Alineación oficial del equipo 'FC Ràcing Tona' en el partido 1 - 1 YamahaFC Alineación oficial del equipo 'YamahaFC' en el partido
0 - 1 Alois Köckhuber (12')
Tarik Baraković (52') 1 - 1
FC Ràcing Tona Alineación oficial del equipo 'FC Ràcing Tona' en el partido 1 - 1 YamahaFC Alineación oficial del equipo 'YamahaFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Ràcing Tona Alineación oficial del equipo 'FC Ràcing Tona' en el partido 2 - 0 YamahaFC Alineación oficial del equipo 'YamahaFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ràcing Tona

Goles Goles

  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 52, Tarik Baraković de Ràcing empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Ràcing Ricky Barlagen quasi marca al minut 5 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dorus Bruens l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Ràcing va estar a punt d'arribar en un córner. En Juan Carlos Dargham va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Ricky Barlagen va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Juan Carlos Dargham va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Agostiño Andina va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Quirino D'Ambrosio va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en Charlie Sentenac va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ràcing.

YamahaFC

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Alois Köckhuber va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de YamahaFC i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 23 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alois Köckhuber, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de YamahaFC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nabor Lacave, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Alessandro Stefano Bertonazzi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de YamahaFC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de YamahaFC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alois Köckhuber va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladimir Bøgebjerg de YamahaFC es va emportar una amonestació al minut 51 per provocar un rival.