Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCDEspanyolBcn (1455548) - callestadio (1579677) » 703857323: T71/J3/VI

Liga 703857323 Información oficial sobre el partido 703857323 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / VI.645 (14963)

RCDEspanyolBcn Alineación oficial del equipo 'RCDEspanyolBcn' en el partido 2 - 0 callestadio Alineación oficial del equipo 'callestadio' en el partido
Svante Gustavsson (28') 1 - 0
Svante Gustavsson (29') 2 - 0
RCDEspanyolBcn Alineación oficial del equipo 'RCDEspanyolBcn' en el partido 2 - 0 callestadio Alineación oficial del equipo 'callestadio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCDEspanyolBcn Alineación oficial del equipo 'RCDEspanyolBcn' en el partido 1 - 1 callestadio Alineación oficial del equipo 'callestadio' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,7 % 24,6 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCDEspanyolBcn

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Svante Gustavsson va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de RCDEspanyolBcn.
  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): El Svante Gustavsson va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel RCDEspanyolBcn. 2-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Svante Gustavsson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RCDEspanyolBcn se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Alberto Villagómez de RCDEspanyolBcn gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Knut Riis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Moritz Zausinger va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zdravko Milanov.

callestadio

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del callestadio va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Anouar Salhi no va poder controlar.
  • 209 Minuto 49 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ulisse Rieger va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Peđa Goranović. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Ulisse Rieger quasi redueix la diferència al marcador al minut 67, però una gran estirada d'en Afonso Adriano Ferreira Guerreiro va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de callestadio va anar a parar a la dreta de l'atac on en Axel Navarro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Anouar Salhi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de callestadio havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.