Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

triana fc (312399) - Makuteam (120283) » 703857212: T71/J3/VI

Liga 703857212 Información oficial sobre el partido 703857212 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / VI.643 (14961)

triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido 0 - 3 Makuteam Alineación oficial del equipo 'Makuteam' en el partido
0 - 1 Jordi Cataluña (54')
0 - 2 Jahangir Jangali (57')
0 - 3 Javier Ursúa (74')
triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido 0 - 3 Makuteam Alineación oficial del equipo 'Makuteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido 0 - 1 Makuteam Alineación oficial del equipo 'Makuteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

triana fc

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 14 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Guilherme Ubirajara, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El triana va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Salvador Basora va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): José Guilherme Ubirajara va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de triana que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Makuteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jordi Cataluña va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Passaven 57 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jahangir Jangali va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 74, Makuteam va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Javier Ursúa.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Ansi Nezha va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Margrímur Hilmarsson, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Makuteam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Giménez Soller, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Javier Ursúa va estar a punt de posar per davant a Makuteam amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Margrímur Hilmarsson va impedir un gol cantat.