Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ComoChurro (989825) - viatoreño (992204) » 703856160: T71/J6/VI

Liga 703856160 Información oficial sobre el partido 703856160 en Hattrick

24.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / VI.624 (14942)

ComoChurro Alineación oficial del equipo 'ComoChurro' en el partido 4 - 0 viatoreño Alineación oficial del equipo 'viatoreño' en el partido
Nikolay Mikhailov (25') 1 - 0
Antoni Basora (68') 2 - 0
Nikolay Mikhailov (71') 3 - 0
Antoni Basora (79') 4 - 0
ComoChurro Alineación oficial del equipo 'ComoChurro' en el partido 4 - 0 viatoreño Alineación oficial del equipo 'viatoreño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ComoChurro Alineación oficial del equipo 'ComoChurro' en el partido 4 - 2 viatoreño Alineación oficial del equipo 'viatoreño' en el partido
Tiene un resultado normal 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ComoChurro

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 25, indicava inequívocament que en Nikolay Mikhailov va saber trobar la xarxa rival. ComoChurro desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Antoni Basora va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de ComoChurro i marcant el 2 - 0.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Nikolay Mikhailov era molt més ràpid que el defensa Marius-Ionuţ Mateescu. Al minut 71, el jugador de ComoChurro va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Antoni Basora de ComoChurro va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): ComoChurro va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antoni Basora ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Talha Anees va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 14 de joc.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Nuri Arkoç va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Nikolay Mikhailov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Goratsiy Tronin va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nuri Arkoç de ComoChurro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Francisco Guendica de ComoChurro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

viatoreño

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): viatoreño va estar a punt d'empatar al 28 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Dorian Blachon que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Iulian Tiugan va fer una jugada per la banda esquerra, però Martin Sellström va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Iulian Tiugan quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 72, quan un error defensiu va deixar Sylvain Charette completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): viatoreño va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 80, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Dorian Blachon.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 84 en Ángel Revuelta va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Martin Sellström va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Talha Anees es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.