Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rabbit Dafne (1596015) - Red Ribbon Racing (774012) » 703855731: T71/J11/VI

Liga 703855731 Información oficial sobre el partido 703855731 en Hattrick

28.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / VI.616 (14934)

Rabbit Dafne Alineación oficial del equipo 'Rabbit Dafne' en el partido 2 - 2 Red Ribbon Racing Alineación oficial del equipo 'Red Ribbon Racing' en el partido
0 - 1 Diego Reyes (48')
0 - 2 Manuel Ángel García (52')
Paweł Szczurek (67') 1 - 2
Paweł Szczurek (69') 2 - 2
Rabbit Dafne Alineación oficial del equipo 'Rabbit Dafne' en el partido 2 - 2 Red Ribbon Racing Alineación oficial del equipo 'Red Ribbon Racing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rabbit Dafne Alineación oficial del equipo 'Rabbit Dafne' en el partido 5 - 0 Red Ribbon Racing Alineación oficial del equipo 'Red Ribbon Racing' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rabbit Dafne

Goles Goles

  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Paweł Szczurek es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Paweł Szczurek va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Paweł Szczurek del Rabbit ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Rabbit per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Józef Dankiewicz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Eustácio Roriz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rabbit se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abdurahiman Nesru! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abdurahiman Nesru va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Nedjeljko Skitarelić de Rabbit va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Nedjeljko Skitarelić va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Red Ribbon Racing

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RedRibbon va ser finalitzada des de l'esquerra per Diego Reyes al minut 48. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Manuel Ángel García va augmentar l'avantatge de RedRibbon a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manuel Ángel García va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Wesley Angotti va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de RedRibbon la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, el RedRibbon va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Diego Reyes s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.