Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torredembarra United (1337063) - Mister Cintita (47514) » 703854467: T71/J3/VI

Liga 703854467 Información oficial sobre el partido 703854467 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / VI.594 (14912)

Torredembarra United Alineación oficial del equipo 'Torredembarra United' en el partido 5 - 2 Mister Cintita Alineación oficial del equipo 'Mister Cintita' en el partido
0 - 1 Antonio Pieres (8')
0 - 2 Rafael 'Makinavaja' Urquijo (30')
Vinko Zvonar (34') 1 - 2
刘 (Liu) 民麟 (Minlin) (36') 2 - 2
Eric Cisneros (52') 3 - 2
Enrique Eduegui (54') 4 - 2
Eric Cisneros (58') 5 - 2
Torredembarra United Alineación oficial del equipo 'Torredembarra United' en el partido 5 - 2 Mister Cintita Alineación oficial del equipo 'Mister Cintita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Torredembarra United Alineación oficial del equipo 'Torredembarra United' en el partido 7 - 1 Mister Cintita Alineación oficial del equipo 'Mister Cintita' en el partido
Tiene mala suerte 7.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torredembarra United

Goles Goles

  • 102 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 34 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Vinko Zvonar, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Torredembarra a l'empat.
  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): 刘 (Liu) 民麟 (Minlin) s'emportà una gran ovació del públic local al minut 36, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Torredembarra contenien la respiració mentre en Eric Cisneros s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Torredembarra va augmentar la diferència quan Enrique Eduegui no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 130 Minuto 58 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Eric Cisneros va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 58 el resultat passava a ser de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Clemente Camperio va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Bogusław Ptaszkiewicz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Eric Cisneros, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bogusław Ptaszkiewicz de Torredembarra es va guanyar la targeta groga merescudament.

Mister Cintita

Goles Goles

  • 190 Minuto 8 (Gol de falta): En Antonio Pieres conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-1
  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Rafael 'Makinavaja' Urquijo era molt més ràpid que el defensa Alexander Tzonkov. Al minut 30, el jugador de Cintita va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Marcos Bragado va estar a punt de posar per davant a Cintita amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Toni Partanen va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Eugèni Cambrodí va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Horacio Higueras va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Evaristo 'El Rey De La' Baraja va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.