Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Villaumbrales (125765) - F.c Skamot Roig (1371288) » 703853274: T71/J12/VI

Liga 703853274 Información oficial sobre el partido 703853274 en Hattrick

04.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VI.572 (14890)

C.D.Villaumbrales Alineación oficial del equipo 'C.D.Villaumbrales' en el partido 0 - 3 F.c Skamot Roig Alineación oficial del equipo 'F.c Skamot Roig' en el partido
0 - 1 Antonio González Estefaní (75')
0 - 2 Anastasi Jover (78')
0 - 3 Segismundo Verda (79')
C.D.Villaumbrales Alineación oficial del equipo 'C.D.Villaumbrales' en el partido 0 - 3 F.c Skamot Roig Alineación oficial del equipo 'F.c Skamot Roig' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Villaumbrales Alineación oficial del equipo 'C.D.Villaumbrales' en el partido 0 - 2 F.c Skamot Roig Alineación oficial del equipo 'F.c Skamot Roig' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Villaumbrales

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): C.D.Villaumbrales van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 14 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sergio Delaportella no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): C.D.Villaumbrales van sortir al contraatac al minut 44, però Sergio Delaportella va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Brahim Bouchahda de C.D.Villaumbrales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Brahim Bouchahda va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Delaportella de C.D.Villaumbrales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.c Skamot Roig

Goles Goles

  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En Antonio González Estefaní donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 135 Minuto 78 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Anastasi Jover va marcar el 0 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Skamot va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Segismundo Verda va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Antônio César Sá, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Anastasi Jover no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Carlos Fernández Duran de Skamot, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 44, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Mikeldi Urretxu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Antonio González Estefaní va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Luis Botín Ríos de Skamot va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.