Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.c Skamot Roig (1371288) - C.D.Villaumbrales (125765) » 703853234: T71/J3/VI

Liga 703853234 Información oficial sobre el partido 703853234 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / VI.572 (14890)

F.c Skamot Roig Alineación oficial del equipo 'F.c Skamot Roig' en el partido 5 - 1 C.D.Villaumbrales Alineación oficial del equipo 'C.D.Villaumbrales' en el partido
Carlos Fernández Duran (19') 1 - 0
Anastasi Jover (39') 2 - 0
2 - 1 Matthew Mac Diarmada (61')
Carlos Fernández Duran (86') 3 - 1
Segismundo Verda (87') 4 - 1
Anastasi Jover (88') 5 - 1
F.c Skamot Roig Alineación oficial del equipo 'F.c Skamot Roig' en el partido 5 - 1 C.D.Villaumbrales Alineación oficial del equipo 'C.D.Villaumbrales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.c Skamot Roig Alineación oficial del equipo 'F.c Skamot Roig' en el partido 3 - 0 C.D.Villaumbrales Alineación oficial del equipo 'C.D.Villaumbrales' en el partido
Tiene suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c Skamot Roig

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Carlos Fernández Duran de Skamot aconseguir un gol al minut 19 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Skamot va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Anastasi Jover, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Fernández Duran, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Xabier Díaz de Perrúa va anar directament als peus de Segismundo Verda que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 1.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Skamot va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Anastasi Jover va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Xabier Díaz de Perrúa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Carlos Fernández Duran es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Xabier Díaz de Perrúa va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Salva Vicente va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Skamot ho intentava per la dreta per mitjà de Anastasi Jover, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Segismundo Verda gairebé va marcar per a Skamot des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

C.D.Villaumbrales

Goles Goles

  • 115 Minuto 61 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 61 minuts, Matthew Mac Diarmada va superar per velocitat Jorge Bernal per posar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a C.D.Villaumbrales al minut 18, però el xut de Stenzel Gurlitt va topar amb la tanca defensiva.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): C.D.Villaumbrales van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Matthew Mac Diarmada des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Stenzel Gurlitt era fer passades de llarga distància. Al minut 83 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Matthew Mac Diarmada però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de C.D.Villaumbrales va anar a parar a la dreta de l'atac on en Cataldo Gervasutti, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benicio Bécquer de C.D.Villaumbrales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.