Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic premianenc (1598737) - FC.Pacapa (437192) » 703851900: T71/J5/VI

Liga 703851900 Información oficial sobre el partido 703851900 en Hattrick

17.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 5 / VI.548 (14866)

Atlètic premianenc Alineación oficial del equipo 'Atlètic premianenc' en el partido 3 - 1 Torri Army C.F. Alineación oficial del equipo 'Torri Army C.F.' en el partido
Rubén Ribera (33') 1 - 0
1 - 1 Faouzi Boulahjoul (36')
Jesús Velón (41') 2 - 1
Marcos Recabarren (71') 3 - 1
Atlètic premianenc Alineación oficial del equipo 'Atlètic premianenc' en el partido 3 - 1 Torri Army C.F. Alineación oficial del equipo 'Torri Army C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic premianenc Alineación oficial del equipo 'Atlètic premianenc' en el partido 2 - 1 Torri Army C.F. Alineación oficial del equipo 'Torri Army C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic premianenc

Goles Goles

  • 120 Minuto 33 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Rubén Ribera al minut 33, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Atlètic i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): En Josias Vieira entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Atlètic, un peu providencial d'en Jesús Velón va situar el 2-1 al panell digital.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Marcos Recabarren de Atlètic va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Ananda Abeyaratne va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlètic.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Jens Liepack va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlètic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Raül Juclà gairebé va marcar per a Atlètic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Raül Juclà una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Gernot Formentini va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Atlètic ho intentava per la dreta per mitjà de Josias Vieira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 234 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Rubén Ribera va sortir molt desviat al minut 61.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raül Juclà va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ananda Abeyaratne de Atlètic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josias Vieira.

Torri Army C.F.

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Torri sempre confia amb les genialitats d'en Faouzi Boulahjoul; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Marko Janković de Torri, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Torri va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Souheil Benkhattab es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Torri va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 74 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.