Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El castillo HO (773833) - La Salsita CF (1461979) » 703851256: T71/J13/VI

Liga 703851256 Información oficial sobre el partido 703851256 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / VI.536 (14854)

El castillo HO Alineación oficial del equipo 'El castillo HO' en el partido 0 - 2 Bøstøn Celtics Alineación oficial del equipo 'Bøstøn Celtics' en el partido
0 - 1 Óscar Lejón (44')
0 - 2 Jean-Robert Vachaudez (60')
El castillo HO Alineación oficial del equipo 'El castillo HO' en el partido 0 - 2 Bøstøn Celtics Alineación oficial del equipo 'Bøstøn Celtics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El castillo HO Alineación oficial del equipo 'El castillo HO' en el partido 2 - 0 Bøstøn Celtics Alineación oficial del equipo 'Bøstøn Celtics' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El castillo HO

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Henryk Toporowski hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Todd Wright havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 210 Minuto 49 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Andrzej Brodalka quasi empata el partit al minut 49, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Bruno Dolino de castillo no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ville Paltta.

Bøstøn Celtics

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Óscar Lejón va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Celtics, al minut 44. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Celtics eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 60, Jean-Robert Vachaudez va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Celtics van sortir al contraatac amb encert al minut 20, però Sergio Lacalle Cuvillo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Celtics a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alfonso Cantoni va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Felipe Alcántara estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Tomás Deibe, als 42 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Celtics va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Pardo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Celtics va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernando Colorado, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Grub de Celtics va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.