Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AV Los Molinos CF (794764) - Almeja Pocha (799490) » 703847620: T71/J13/VI

Liga 703847620 Información oficial sobre el partido 703847620 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / VI.471 (14789)

AV Los Molinos CF Alineación oficial del equipo 'AV Los Molinos CF' en el partido 6 - 2 Almeja Pocha Alineación oficial del equipo 'Almeja Pocha' en el partido
Aman Vuelta (8') 1 - 0
Moushegh Garabedyan (9') 2 - 0
Ernesto Facetti (15') 3 - 0
3 - 1 Victor-Ştefan Călugăreanu (22')
Moushegh Garabedyan (36') 4 - 1
4 - 2 Onni Dyster (63')
Kosmas Kalitsis (78') 5 - 2
Massimiliano Soderi (88') 6 - 2
AV Los Molinos CF Alineación oficial del equipo 'AV Los Molinos CF' en el partido 6 - 2 Almeja Pocha Alineación oficial del equipo 'Almeja Pocha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
AV Los Molinos CF Alineación oficial del equipo 'AV Los Molinos CF' en el partido 8 - 1 Almeja Pocha Alineación oficial del equipo 'Almeja Pocha' en el partido
Tiene mala suerte 8.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AV Los Molinos CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): José María Doriga estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Aman Vuelta va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 8.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Molinos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Moushegh Garabedyan va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): En Ernesto Facetti va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Moushegh Garabedyan, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Molinos.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Molinos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kosmas Kalitsis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Molinos va aconseguir el 6 - 2 quan Massimiliano Soderi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Victor-Ştefan Călugăreanu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Massimiliano Soderi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ernesto Facetti de Molinos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Kosmas Kalitsis de Molinos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Almeja Pocha

Goles Goles

  • 152 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Almeja va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Victor-Ştefan Călugăreanu va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Almeja van mostrar una bona compenetració quan al minut 63 van reduir diferències a 4 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Onni Dyster va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Medard Opalák la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Almeja havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 85 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en José Mendoza amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de José Mazo López va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.