Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

u.d.san martin (1337292) - Galicker FC (1586273) » 703847489: T71/J8/VI

Liga 703847489 Información oficial sobre el partido 703847489 en Hattrick

07.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 8 / VI.469 (14787)

u.d.san martin Alineación oficial del equipo 'u.d.san martin' en el partido 0 - 4 Galicker FC Alineación oficial del equipo 'Galicker FC' en el partido
0 - 1 Noel Calvillo (31')
0 - 2 Simón Álvarez Areces (36')
0 - 3 Noel Calvillo (37')
0 - 4 Ricardo Ruiz Gutiérrez (69')
u.d.san martin Alineación oficial del equipo 'u.d.san martin' en el partido 0 - 4 Galicker FC Alineación oficial del equipo 'Galicker FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
u.d.san martin Alineación oficial del equipo 'u.d.san martin' en el partido 1 - 2 Galicker FC Alineación oficial del equipo 'Galicker FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,8 % 62,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

u.d.san martin

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): u.d.san va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ovidio Mazo Calvo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): u.d.san va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Gaël Rebillard va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Manuel Villamayor va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): u.d.san va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ovidio Mazo Calvo va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Martin Nogueira hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Didi Nöldner. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Galicker FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Galicker va ser finalitzada des de l'esquerra per Noel Calvillo al minut 31. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Galicker va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Simón Álvarez Areces va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Noel Calvillo de Galicker va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 69 de partit va donar a Galicker l'avantatge per 0 - 4. Ricardo Ruiz Gutiérrez en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Galicker va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gonzalo Ulloa va desviar el xut final de Ricardo Ruiz Gutiérrez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Galicker van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 33, però Mário Augusto de Almeida va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Mário Augusto de Almeida va servir per deixar enrere el gegant Eduard Ferrà al minut 35, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Tim Lambacher de Galicker va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Tim Lambacher de Galicker per doble groga al minut 27.