Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xic (1333727) - Carmela futbol estrellas (1367708) » 703845665: T71/J14/VI

Liga 703845665 Información oficial sobre el partido 703845665 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VI.436 (14754)

xic Alineación oficial del equipo 'xic' en el partido 1 - 0 Carmela futbol estrellas Alineación oficial del equipo 'Carmela futbol estrellas' en el partido
Tito Villa (9') 1 - 0
xic Alineación oficial del equipo 'xic' en el partido 1 - 0 Carmela futbol estrellas Alineación oficial del equipo 'Carmela futbol estrellas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xic Alineación oficial del equipo 'xic' en el partido 2 - 0 Carmela futbol estrellas Alineación oficial del equipo 'Carmela futbol estrellas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xic

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a xic va ser Tito Villa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Jorge Caponis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de xic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Antonio Luis Buendía González arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mario Gabilondo de xic va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Massimiliano Ponti de xic gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Iván Riobóo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Massimiliano Ponti gairebé va marcar per a xic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Baltsar Månell de xic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Carmela futbol estrellas

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): Pajtim Brener hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Adi Arditi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Klemens Konrad es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sören De Vriend.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sören De Vriend va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.