Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PereSensePor (314889) - Carmela futbol estrellas (1367708) » 703845623: T71/J4/VI

Liga 703845623 Información oficial sobre el partido 703845623 en Hattrick

10.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / VI.436 (14754)

Ambol Alineación oficial del equipo 'Ambol' en el partido 0 - 3 Carmela futbol estrellas Alineación oficial del equipo 'Carmela futbol estrellas' en el partido
0 - 1 Zsombor Stohl (20')
0 - 2 Adi Arditi (29')
0 - 3 José Jorge das Neves (35')
Ambol Alineación oficial del equipo 'Ambol' en el partido 0 - 3 Carmela futbol estrellas Alineación oficial del equipo 'Carmela futbol estrellas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ambol Alineación oficial del equipo 'Ambol' en el partido 0 - 5 Carmela futbol estrellas Alineación oficial del equipo 'Carmela futbol estrellas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ambol

Carmela futbol estrellas

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Zsombor Stohl que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a estrellas.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Adi Arditi va augmentar l'avantatge de estrellas a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, estrellas va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser José Jorge das Neves, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Zsombor Stohl, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sören De Vriend va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Klemens Konrad va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Vitaliy Napolov de estrellas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 69 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Adrian Gheorghe es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Jorge das Neves de estrellas va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Klemens Konrad que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Klemens Konrad va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Massimiliano Nuvoli va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Sören De Vriend, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. estrellas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Adi Arditi de estrellas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.