Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prior CCF (1591736) - Balompédica Pazguata (798330) » 703844353: T71/J8/VI

Liga 703844353 Información oficial sobre el partido 703844353 en Hattrick

07.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 8 / VI.413 (14731)

FC Verbaluce Alineación oficial del equipo 'FC Verbaluce' en el partido 2 - 2 Balompédica Pazguata Alineación oficial del equipo 'Balompédica Pazguata' en el partido
Klaus Maria Geller (30') 1 - 0
1 - 1 Óscar Murillo (36')
1 - 2 Óscar Murillo (61')
Georg Dorner (87') 2 - 2
FC Verbaluce Alineación oficial del equipo 'FC Verbaluce' en el partido 2 - 2 Balompédica Pazguata Alineación oficial del equipo 'Balompédica Pazguata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Verbaluce Alineación oficial del equipo 'FC Verbaluce' en el partido 2 - 4 Balompédica Pazguata Alineación oficial del equipo 'Balompédica Pazguata' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,3 % 85,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Verbaluce

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 30 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Klaus Maria Geller llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Enrico Pedretti estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Georg Dorner va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Verbaluce va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Klaus Maria Geller, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Yaseen Sherazi de Verbaluce va intentar batre la porteria rival al minut 72 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Quentin Reichelmeier va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 es va veure una gran oportunitat per a Verbaluce per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Klaus Maria Geller, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claudio Guidetti de Verbaluce la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Balompédica Pazguata

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Óscar Murillo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Balompédica prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Óscar Murillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Robert Bretfelean va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Balompédica va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Robert Bretfelean es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Robert Bretfelean. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cleiton Naves de Balompédica es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Étienne Bourdeau de Balompédica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hakim Fouad de Balompédica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.