Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nottingham Pressa (991868) - FK Velez BCN (439844) » 703843323: T71/J2/VI

Liga 703843323 Información oficial sobre el partido 703843323 en Hattrick

26.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VI.395 (14713)

Nottingham Pressa Alineación oficial del equipo 'Nottingham Pressa' en el partido 2 - 1 FK Velez BCN Alineación oficial del equipo 'FK Velez BCN' en el partido
Rubén Hiniesta (63') 1 - 0
Víctor Murillo (65') 2 - 0
2 - 1 José Ramón Canuto (71')
Nottingham Pressa Alineación oficial del equipo 'Nottingham Pressa' en el partido 2 - 1 FK Velez BCN Alineación oficial del equipo 'FK Velez BCN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nottingham Pressa Alineación oficial del equipo 'Nottingham Pressa' en el partido 2 - 0 FK Velez BCN Alineación oficial del equipo 'FK Velez BCN' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nottingham Pressa

Goles Goles

  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rubén Hiniesta de Not pressa aconseguir un gol al minut 63 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Víctor Murillo de Not pressa va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Rubén Hiniesta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Rubén Hiniesta gairebé va marcar per a Not pressa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 289 Minuto 79 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Răzvan Lucuţ va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Xamai Haranberri el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 289 Minuto 89 (Ocasión evento especial): En Răzvan Lucuţ, al minut 89 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Xamai Haranberri el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Rambaud de Not pressa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FK Velez BCN

Goles Goles

  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular José Ramón Canuto de Velez després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Velez van sortir al contraatac amb encert al minut 7, però Gernhard Schäfer-Budimir no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Gartzea Pikozuriaga va estar a punt de posar per davant a Velez amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Javier Armano va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Artur Montez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en José Ramón Canuto rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Velez va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Salomón Hozta va sortir per sobre el travesser.