Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rompehuitos (440125) - Atlético Leonés (994799) » 703842724: T71/J7/VI

Liga 703842724 Información oficial sobre el partido 703842724 en Hattrick

31.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 7 / VI.384 (14702)

rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 1 - 1 Atlético Leonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Leonés' en el partido
Anders Skogstad (10') 1 - 0
1 - 1 Timoteu Bonome (25')
rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 1 - 1 Atlético Leonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Leonés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 3 - 1 Atlético Leonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Leonés' en el partido
Tiene mala suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rompehuitos

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): rompehuitos va agafar avantatge al minut 10 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Anders Skogstad fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adrian Ipate va estar a punt de sentenciar el partit al minut 16, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bruno Danielsson va rematar alt.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adrián Corbet de rompehuitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): rompehuitos va estar a punt de posar-se per davant al minut 70 però Adrián Corbet va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): rompehuitos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Giosuè Albasini en un 1 contra 1 amb el porter Ewoud Moreel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a rompehuitos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alik Lappin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Boyko Petrov de rompehuitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carmin Găleteanu de rompehuitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlético Leonés

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Atlético eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 25, Timoteu Bonome va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Eduardo Jirón Sietes de Atlético va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Alejandro Badorrey es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Es duien 84 minuts de partit jugats quan Abel Valero va estar a punt de posar per davant a Atlético amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vincenzo Bergantin va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Janko Ateondo.