Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rompehuitos (440125) - Nastic TGN (48491) » 703842715: T71/J5/VI

Liga 703842715 Información oficial sobre el partido 703842715 en Hattrick

17.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 5 / VI.384 (14702)

rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 3 - 0 Nastic TGN Alineación oficial del equipo 'Nastic TGN' en el partido
Irwin Churchill (9') 1 - 0
Adrián Corbet (13') 2 - 0
Adrián Corbet (59') 3 - 0
rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 3 - 0 Nastic TGN Alineación oficial del equipo 'Nastic TGN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 3 - 0 Nastic TGN Alineación oficial del equipo 'Nastic TGN' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rompehuitos

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Irwin Churchill de rompehuitos aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): rompehuitos va augmentar la diferència quan Adrián Corbet no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan rompehuitos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Adrián Corbet des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del rompehuitos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adrián Corbet, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, 黄 (Huang) 凯雄 (Kaixiong) gairebé va marcar per a rompehuitos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 52 quan Giosuè Albasini de rompehuitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Seggum Benyoussef al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jonathan Ababu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Adrián Corbet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Nastic TGN

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nastic, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Yago De Prada va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Nastic va anar a parar a la dreta de l'atac on en Yago De Prada, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En José Irauqui va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús García de Alcaraz de Nastic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.