Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arii team (1371788) - Mugiwaras Team (1434956) » 703839804: T71/J5/VI

Liga 703839804 Información oficial sobre el partido 703839804 en Hattrick

17.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 5 / VI.332 (14650)

St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido 3 - 1 Torrent Team Alineación oficial del equipo 'Torrent Team' en el partido
Han Bannink (18') 1 - 0
Jouni Salmela (20') 2 - 0
2 - 1 Mario Wiendl (73')
Songoku Maia (89') 3 - 1
St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido 3 - 1 Torrent Team Alineación oficial del equipo 'Torrent Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido 5 - 0 Torrent Team Alineación oficial del equipo 'Torrent Team' en el partido
Tiene mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St. Martins Mambas F,C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Han Bannink ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Martins es posava per davant 1 a 0.
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): En Han Bannink entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Martins, un peu providencial d'en Jouni Salmela va situar el 2-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Martins va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Songoku Maia progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adrian Lippe! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Martins va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Virginio Rodia en un 1 contra 1 amb el porter Zigmantas Godlevskis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Al minut 17, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Adrian Lippe gairebé va marcar per a Martins des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Virginio Rodia, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Songoku Maia de Martins va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Torrent Team

Goles Goles

  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Mario Wiendl va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 73 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mario Wiendl la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Torrent havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.