Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JeX Team (487283) - 613. Viviendas. (118040) » 703838599: T71/J12/VI

Liga 703838599 Información oficial sobre el partido 703838599 en Hattrick

04.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VI.310 (14628)

JeX Team Alineación oficial del equipo 'JeX Team' en el partido 3 - 2 Zangaletos United Alineación oficial del equipo 'Zangaletos United' en el partido
Raúl Hortola (4') 1 - 0
David González-Colloto (25') 2 - 0
2 - 1 Antonio Botella (32')
2 - 2 Glúmur Kristjánsson (40')
Miguel Alarcón (69') 3 - 2
JeX Team Alineación oficial del equipo 'JeX Team' en el partido 3 - 2 Zangaletos United Alineación oficial del equipo 'Zangaletos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JeX Team Alineación oficial del equipo 'JeX Team' en el partido 3 - 1 Zangaletos United Alineación oficial del equipo 'Zangaletos United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JeX Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Team prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Raúl Hortola va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar David González-Colloto, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Team.
  • 186 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Team amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Miguel Alarcón, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Rafa Velaz de Cabrera, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dennis Neef al minut 14 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan David González-Colloto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Miguel Alarcón, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Zangaletos United

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Cantero entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Zangaletos, un peu providencial d'en Antonio Botella va situar el 2-1 al panell digital.
  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Glúmur Kristjánsson marqués l'empat. Al minut 40 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 65 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Modi Gassamene era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 65. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, un refús desafortunat de Juan Lerín, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Modi Gassamene no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Stefán Ólafsson quasi aconsegueix empatar per Zangaletos al minut 70, però Juan Lerín va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.