Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Chatines (796853) - Cocodrilo C.F. (31162) » 703834309: T71/J3/VI

Liga 703834309 Información oficial sobre el partido 703834309 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / VI.234 (14552)

F.C.Chatines Alineación oficial del equipo 'F.C.Chatines' en el partido 1 - 2 Cocodrilo C.F. Alineación oficial del equipo 'Cocodrilo C.F.' en el partido
Aldopaolo Pallisco (35') 1 - 0
1 - 1 Rapolas Kažemekas (71')
1 - 2 Olivér Mikóczi (89')
F.C.Chatines Alineación oficial del equipo 'F.C.Chatines' en el partido 1 - 2 Cocodrilo C.F. Alineación oficial del equipo 'Cocodrilo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Chatines Alineación oficial del equipo 'F.C.Chatines' en el partido 2 - 1 Cocodrilo C.F. Alineación oficial del equipo 'Cocodrilo C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,0 % 3,7 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Chatines

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): F.C.Chatines s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Aldopaolo Pallisco per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giovanni Ballerini va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Constantin Flucsă va entorpir al marcador d'en Józef Micielski per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pavle Stefanović va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Cocodrilo C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Cocodrilo van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 71, quan Rapolas Kažemekas va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Olivér Mikóczi va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Eliav Babaev va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Chae-Soo Moon, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cocodrilo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Eliav Babaev va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ueli Wuttler quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Eliav Babaev va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vitaliano Narsete de Cocodrilo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.