Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mostoteam (1457705) - C.D. Llano RETURNS (773967) » 703833642: T71/J4/VI

Liga 703833642 Información oficial sobre el partido 703833642 en Hattrick

10.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / VI.222 (14540)

Mostoteam Alineación oficial del equipo 'Mostoteam' en el partido 3 - 2 C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido
Radu Boda (30') 1 - 0
1 - 1 Øivind Haug (34')
Julio Gray (62') 2 - 1
2 - 2 Facundo Ucha (72')
Julio Gray (73') 3 - 2
Mostoteam Alineación oficial del equipo 'Mostoteam' en el partido 3 - 2 C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mostoteam Alineación oficial del equipo 'Mostoteam' en el partido 3 - 0 C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostoteam

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Julio Gray sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Radu Boda que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 124 Minuto 62 (Gol de penalti): Al minut 62 l'àrbitre va premiar Mostoteam amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Julio Gray va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Julio Gray, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Mostoteam se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Carlos Hernán Paez del Mostoteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rowan Nijhof va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Alejandro García de Blas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Baltanás va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Julio Gray una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Alejandro García de Blas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hugo Inzaurdiaga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Mostoteam va estar a punt de posar-se per davant al minut 59 però Mordecai Rapoport va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rowan Nijhof va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Radu Boda gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro García de Blas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mordecai Rapoport es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

C.D. Llano RETURNS

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Øivind Haug va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Llano i marcant el 1 - 1.
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Llano eren letals, i Facundo Ucha va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 28 minuts, el Llano va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.