Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ASM CFL (800132) - Deportiva Piloñesa (118007) » 703831501: T71/J1/VI

Liga 703831501 Información oficial sobre el partido 703831501 en Hattrick

19.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VI.184 (14502)

ASM CFL Alineación oficial del equipo 'ASM CFL' en el partido 0 - 3 Deportiva Piloñesa Alineación oficial del equipo 'Deportiva Piloñesa' en el partido
0 - 1 Tomás Pérez Garzón (22')
0 - 2 Luis Farnés (47')
0 - 3 Peli Goenetxea (75')
ASM CFL Alineación oficial del equipo 'ASM CFL' en el partido 0 - 3 Deportiva Piloñesa Alineación oficial del equipo 'Deportiva Piloñesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ASM CFL Alineación oficial del equipo 'ASM CFL' en el partido 0 - 3 Deportiva Piloñesa Alineación oficial del equipo 'Deportiva Piloñesa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASM CFL

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ASM sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Théo Nicolet, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el ASM sortien al contraatac. La falta llançada per Angel Stoimenov va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ASM va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Théo Nicolet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Deportiva Piloñesa

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a LaPilo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Tomás Pérez Garzón.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Luis Farnés va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 0 - 2 per a LaPilo.
  • 137 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Albert Brunet va anar a parar al cap de Peli Goenetxea que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a LaPilo el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): LaPilo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Boudjemaa Hajji va desviar el xut final de Luis Piñeiro Majo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 25 (Ocasión de falta): Boudjemaa Hajji va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Tomás Pérez Garzón que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 225 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Luis Piñeiro Majo gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luis Farnés després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Boudjemaa Hajji va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Folcras va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Albert Brunet va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Luis Piñeiro Majo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Petar Geranov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Farnés.