Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Jogamos Bonito (777943) - Albinchinos (486690) » 703831079: T71/J7/VI

Liga 703831079 Información oficial sobre el partido 703831079 en Hattrick

31.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 7 / VI.176 (14494)

F.C. Jogamos Bonito Alineación oficial del equipo 'F.C. Jogamos Bonito' en el partido 0 - 3 Albinchinos Alineación oficial del equipo 'Albinchinos' en el partido
0 - 1 Manuel Fernando Agrafojo (80')
0 - 2 Thabiso Sephekolo (86')
0 - 3 Marek Švanda (87')
F.C. Jogamos Bonito Alineación oficial del equipo 'F.C. Jogamos Bonito' en el partido 0 - 3 Albinchinos Alineación oficial del equipo 'Albinchinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Jogamos Bonito Alineación oficial del equipo 'F.C. Jogamos Bonito' en el partido 1 - 2 Albinchinos Alineación oficial del equipo 'Albinchinos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,7 % 1,4 % 84,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Jogamos Bonito

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ali Razipour va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Herman Førde va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Ian Colón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jogamos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Primo Sotelo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Jogamos al minut 47.

Albinchinos

Goles Goles

  • 170 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Manuel Fernando Agrafojo va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): En Liucijus Urmanavičius entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Albinchinos, un peu providencial d'en Thabiso Sephekolo va situar el 0-2 al panell digital.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Marek Švanda va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Mikel Dorriols, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Albinchinos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ulrich Hiehler va desviar el xut final de Mikel Dorriols després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 274 Minuto 49 (Ocasión de penalti): Al minut 49, Manuel Fernando Agrafojo de Albinchinos va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Thabiso Sephekolo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ulrich Hiehler, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Leen van der Steen de Albinchinos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Dariusz Juchnik de Albinchinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Leen van der Steen se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.