Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albinchinos (486690) - LOS DE JOSE (1413995) » 703831052: T71/J1/VI

Liga 703831052 Información oficial sobre el partido 703831052 en Hattrick

19.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VI.176 (14494)

Albinchinos Alineación oficial del equipo 'Albinchinos' en el partido 1 - 4 LOS DE JOSE Alineación oficial del equipo 'LOS DE JOSE' en el partido
Manuel Fernando Agrafojo (19') 1 - 0
1 - 1 Maksym Betkier (29')
1 - 2 Célian Pavy (33')
1 - 3 Célian Pavy (51')
1 - 4 Mauricio Barrera (60')
Albinchinos Alineación oficial del equipo 'Albinchinos' en el partido 1 - 4 LOS DE JOSE Alineación oficial del equipo 'LOS DE JOSE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Albinchinos Alineación oficial del equipo 'Albinchinos' en el partido 2 - 1 LOS DE JOSE Alineación oficial del equipo 'LOS DE JOSE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albinchinos

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Manuel Fernando Agrafojo de Albinchinos aconseguir un gol al minut 19 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dariusz Juchnik! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Dariusz Juchnik va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Albinchinos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Sidney Briffaud va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Thabiso Sephekolo de Albinchinos es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 57, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Sidney Briffaud no oblidarà el que li va passar durant el minut 58. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Albinchinos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 63 que Eduardo Fáñez no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Manuel Fernando Agrafojo de Albinchinos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

LOS DE JOSE

Goles Goles

  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 29 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de JOSE. Maksym Betkier el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Célian Pavy va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 51 una excel·lent centrada de Didi Silva Sobrinho va arribar a Célian Pavy, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 3 al marcador.
  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Maksym Betkier va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 60 de joc. Mauricio Barrera es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): JOSE va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Herman Førde va desviar el xut final de Mauricio Barrera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Célian Pavy, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. JOSE va quedar sense poder incrementar el seu marcador.