Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PaskuFC (1600178) - rambitos (488684) » 703831004: T71/J3/VI

Liga 703831004 Información oficial sobre el partido 703831004 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / VI.175 (14493)

PaskuFC Alineación oficial del equipo 'PaskuFC' en el partido 0 - 2 rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido
0 - 1 Patrycy Masłoń (8')
0 - 2 Douglas Wakefield (40')
PaskuFC Alineación oficial del equipo 'PaskuFC' en el partido 0 - 2 rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PaskuFC Alineación oficial del equipo 'PaskuFC' en el partido 0 - 1 rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PaskuFC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alvin Kamin haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a PaskuFC al minut 2.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Dirk Marl va estar a punt d'empatar per a PaskuFC quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Esau Kanda va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de PaskuFC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dirk Marl, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): PaskuFC van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 62, però Jace Whang va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Zefos Mavromatidis, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Al minut 63, Dario Dragone de PaskuFC va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

rambitos

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Patrycy Masłoń que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Douglas Wakefield va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 Silvain Mahu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Guntram Hermann Gallo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Douglas Wakefield. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Patrycy Masłoń quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Silvain Mahu, però la pilota va topar amb el travesser.