Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Papitus (489055) - Xipuj Team (1457901) » 703830453: T71/J5/VI

Liga 703830453 Información oficial sobre el partido 703830453 en Hattrick

17.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 5 / VI.165 (14483)

Papitus Alineación oficial del equipo 'Papitus' en el partido 5 - 0 Xipuj Team Alineación oficial del equipo 'Xipuj Team' en el partido
Jesus Santos Anjos (12') 1 - 0
Hunor Engelhardt (22') 2 - 0
Siim Ruus (38') 3 - 0
Jesus Santos Anjos (77') 4 - 0
Siim Ruus (84') 5 - 0
Papitus Alineación oficial del equipo 'Papitus' en el partido 5 - 0 Xipuj Team Alineación oficial del equipo 'Xipuj Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Papitus Alineación oficial del equipo 'Papitus' en el partido 4 - 0 Xipuj Team Alineación oficial del equipo 'Xipuj Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Papitus

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jesus Santos Anjos ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Papitus es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hunor Engelhardt, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Pierre Rhinisperger va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Siim Ruus, que no va fallar i va marcar el 3 - 0.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jesus Santos Anjos va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 77 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): El jugador Siim Ruus de Papitus es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 5 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Jesus Santos Anjos es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Titán Sztvorecz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Papitus ho intentava per la dreta per mitjà de Nikola Boydev, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Siim Ruus, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jesus Santos Anjos, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesus Santos Anjos de Papitus es va guanyar la targeta groga merescudament.

Xipuj Team

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ilim Cholponov va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alejandro Capiáin va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Xipuj va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Alejandro Capiáin no va poder controlar.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Xipuj, l'equip va recuperar la pilota al minut 91 i va contraatacar. En Nico Tondi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Capiáin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ilim Cholponov de Xipuj va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ilim Cholponov se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.