Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Donibane (315207) - Peña Montañesa F.C. (777365) » 703830345: T71/J6/VI

Liga 703830345 Información oficial sobre el partido 703830345 en Hattrick

24.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / VI.163 (14481)

Donibane Alineación oficial del equipo 'Donibane' en el partido 4 - 1 Peña Montañesa F.C. Alineación oficial del equipo 'Peña Montañesa F.C.' en el partido
Antón Comerdford (29') 1 - 0
Giancarlo Galetta (31') 2 - 0
Prakulis Valaškevičius (37') 3 - 0
Giancarlo Galetta (67') 4 - 0
4 - 1 Nélson Freitas Monteiro (76')
Donibane Alineación oficial del equipo 'Donibane' en el partido 4 - 1 Peña Montañesa F.C. Alineación oficial del equipo 'Peña Montañesa F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Donibane Alineación oficial del equipo 'Donibane' en el partido 0 - 2 Peña Montañesa F.C. Alineación oficial del equipo 'Peña Montañesa F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Donibane

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Donibane s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Antón Comerdford per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Donibane al minut 31, que va llançar ajustat al pal en Giancarlo Galetta. 2 - 0 pels locals.
  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Donibane va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Prakulis Valaškevičius rematés de volea a la xarxa. El 3 - 0 pujava al marcador al minut 37.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Donibane va obtenir un penal al minut 67, que va llançar a la perfecció Giancarlo Galetta. 4 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Donibane va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kristmundur Friðþórsson en un 1 contra 1 amb el porter Benjamin Schlieffen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Prakulis Valaškevičius va superar els defenses rivals per velocitat al minut 26 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vincenzo Aste de Donibane amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Prakulis Valaškevičius de Donibane va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Peña Montañesa F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nélson Freitas Monteiro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joan Gardeñes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Menelaos Prezerakos va estar a punt de posar per davant a Montañesa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sinke Bron va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Nélson Freitas Monteiro va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Montañesa va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 57, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Lev Gorenjšček.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Menelaos Prezerakos quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Sinke Bron va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joan Gardeñes de Montañesa es va guanyar la targeta groga merescudament.