Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drunk Podium FC (436163) - Sintrom ni son (995862) » 703829689: T71/J10/VI

Liga 703829689 Información oficial sobre el partido 703829689 en Hattrick

21.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 10 / VI.151 (14469)

Drunk Podium FC Alineación oficial del equipo 'Drunk Podium FC' en el partido 4 - 3 Sintrom ni son Alineación oficial del equipo 'Sintrom ni son' en el partido
Timotej Tominc (18') 1 - 0
Juchi Jurgaghan (32') 2 - 0
2 - 1 Pascual Bacigalupo (40')
2 - 2 Pascual Bacigalupo (43')
Alberto Arroyo (48') 3 - 2
Alberto Arroyo (84') 4 - 2
4 - 3 Włodzimierz Lulko (85')
Drunk Podium FC Alineación oficial del equipo 'Drunk Podium FC' en el partido 4 - 3 Sintrom ni son Alineación oficial del equipo 'Sintrom ni son' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Drunk Podium FC Alineación oficial del equipo 'Drunk Podium FC' en el partido 4 - 3 Sintrom ni son Alineación oficial del equipo 'Sintrom ni son' en el partido
Tiene un resultado normal 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,7 % 31,6 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drunk Podium FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Timotej Tominc va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Podium.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juchi Jurgaghan, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Podium.
  • 139 Minuto 48 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Alberto Arroyo va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Martín Albelda.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Podium va aconseguir el 4 - 2 quan Alberto Arroyo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alberto Arroyo va ridiculitzar a en Martín Albelda amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alberto Arroyo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gotthold Ephraim Hazler de Podium va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sintrom ni son

Goles Goles

  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Sintrom seguien lluitant fins al final. Al minut 40, fruit d'aquests esforços, Pascual Bacigalupo va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Podium. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pascual Bacigalupo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sintrom es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 43.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors de Sintrom no defallien en cap moment. Producte d'això, en Włodzimierz Lulko va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Sintrom va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de 申 (Shen) 翊宙 (Yizhou) que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Guido Venasco va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Stefano Pernatsch va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Włodzimierz Lulko va encarar al porter al 82, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.