Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Céltico HT (775748) - Vinaros CF. (778910) » 703829032: T71/J14/VI

Liga 703829032 Información oficial sobre el partido 703829032 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VI.139 (14457)

Céltico HT Alineación oficial del equipo 'Céltico HT' en el partido 0 - 2 Vinaros CF. Alineación oficial del equipo 'Vinaros CF.' en el partido
0 - 1 Aniello Fedele (22')
0 - 2 Aniello Fedele (80')
Céltico HT Alineación oficial del equipo 'Céltico HT' en el partido 0 - 2 Vinaros CF. Alineación oficial del equipo 'Vinaros CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Céltico HT Alineación oficial del equipo 'Céltico HT' en el partido 2 - 0 Vinaros CF. Alineación oficial del equipo 'Vinaros CF.' en el partido
Tiene mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Céltico HT

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Céltico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Osvaldo Alvarenga Lima va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joseph García.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 31 minuts, en Barra Garrett no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Zakaria Zammouri va estar a punt d'empatar per a Céltico quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Joseph García va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Osvaldo Alvarenga Lima de Céltico va intentar batre la porteria rival al minut 79 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan Ovidiu Şefer des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Céltico va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Wilhelm Rheden va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Joseph García va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Juan Mejía no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tjaard Valken de Céltico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Vinaros CF.

Goles Goles

  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): Aniello Fedele va marcar al minut 22 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): VCF sabia com jugar al contraatac, i al minut 80, Aniello Fedele va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roberto Di Venere va fer una magnífica centrada, però la rematada de Agustí Ordines va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): VCF quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dionísio Farinho va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 205 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Fadri Trottmann marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Dionísio Farinho que va xutar a fora per molt poc.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Agustí Ordines va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de VCF que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.