Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hercules cf Alicante (1433114) - Tarugos F. C. (119114) » 703828067: T71/J11/VI

Liga 703828067 Información oficial sobre el partido 703828067 en Hattrick

28.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / VI.122 (14440)

Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido 5 - 2 Tarugos F. C. Alineación oficial del equipo 'Tarugos F. C.' en el partido
0 - 1 Alberto Tippmann (8')
Alain Desveaux (32') 1 - 1
Gotzon Aspuru (37') 2 - 1
Pablo Elduayen (58') 3 - 1
Henny Helms (70') 4 - 1
Louis Kumah (71') 5 - 1
5 - 2 Gordon Toruński (73')
Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido 5 - 2 Tarugos F. C. Alineación oficial del equipo 'Tarugos F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido 7 - 1 Tarugos F. C. Alineación oficial del equipo 'Tarugos F. C.' en el partido
Tiene mala suerte 6.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hercules cf Alicante

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 del partit, el jugador Alain Desveaux de Hercules va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Gotzon Aspuru va donar a Hercules un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Gotzon Aspuru estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pablo Elduayen va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 58.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Hercules va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Henny Helms va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Louis Kumah va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 71 el resultat passava a ser de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Hercules van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Óscar Camas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Alain Desveaux va estar a punt de marcar al minut 31 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 234 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Al minut 79 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Louis Kumah, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Pablo Elduayen quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo Elduayen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Óscar Camas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lenin Padilla de Hercules es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tarugos F. C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb 8 minuts jugats, Alberto Tippmann de Tarugos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Tarugos va aconseguir el 5 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Herwarth Ziemba, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gordon Toruński que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Noam Kahlon després de 20 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Isidoro Ercole va poder desviar-lo a córner.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gordon Toruński estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Herwarth Ziemba, als 22 minuts, va fallar per ben poc.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Ertekin Mahsure de Tarugos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Noam Kahlon va fer una jugada per la banda esquerra, però Isidoro Ercole va aturar el seu xut.