Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Netikerty (118866) - Vlaroff Sky (1462819) » 703825038: T71/J9/VI

Liga 703825038 Información oficial sobre el partido 703825038 en Hattrick

14.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 9 / VI.68 (14386)

Netikerty Alineación oficial del equipo 'Netikerty' en el partido 2 - 0 Vlaroff Sky Alineación oficial del equipo 'Vlaroff Sky' en el partido
Dante Naser (63') 1 - 0
Dante Naser (77') 2 - 0
Netikerty Alineación oficial del equipo 'Netikerty' en el partido 2 - 0 Vlaroff Sky Alineación oficial del equipo 'Vlaroff Sky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Netikerty Alineación oficial del equipo 'Netikerty' en el partido 2 - 0 Vlaroff Sky Alineación oficial del equipo 'Vlaroff Sky' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Netikerty

Goles Goles

  • 120 Minuto 63 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Dante Naser al minut 63, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Netikerty i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 135 Minuto 77 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Dante Naser de Netikerty va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Al minut 32, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Netikerty a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sava Baćović va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Aizkibel Inda del Netikerty ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Vlaroff Sky

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vlaroff va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Egbert Moons va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Vlaroff van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 33 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ryan Janglie, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Vlaroff van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 54, però el xut de Egbert Moons des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Machado va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Vlaroff que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Warren Mifsud s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Melchor Inzaurdiaga de Vlaroff va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.