Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jonpiratak FC (797367) - AT. Veblinter F.C S.A.D (1420863) » 703824546: T71/J12/VI

Liga 703824546 Información oficial sobre el partido 703824546 en Hattrick

04.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VI.59 (14377)

Kafre Athletic Alineación oficial del equipo 'Kafre Athletic' en el partido 3 - 0 AT. Veblinter F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'AT. Veblinter F.C S.A.D' en el partido
Gonzalo Campomanes (43') 1 - 0
Gonzalo Campomanes (79') 2 - 0
Nik Dahl (85') 3 - 0
Kafre Athletic Alineación oficial del equipo 'Kafre Athletic' en el partido 3 - 0 AT. Veblinter F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'AT. Veblinter F.C S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kafre Athletic Alineación oficial del equipo 'Kafre Athletic' en el partido 3 - 0 AT. Veblinter F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'AT. Veblinter F.C S.A.D' en el partido
Tiene un resultado normal 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kafre Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Gonzalo Campomanes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Athletic.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gonzalo Campomanes, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Athletic pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nik Dahl va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Radu Căvescu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Martín Zanoni va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Martín Zanoni va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Perfeito Mascato es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Martín Zanoni de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.

AT. Veblinter F.C S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Veblinter van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Emilio Verganza va sortir desviat a la dreta de la porteria.