Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cuore team (489308) - Catalunya forever (798835) » 703822960: T71/J8/VI

Liga 703822960 Información oficial sobre el partido 703822960 en Hattrick

07.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 8 / VI.31 (14349)

cuore team Alineación oficial del equipo 'cuore team' en el partido 1 - 2 Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido
César Bellver (4') 1 - 0
1 - 1 Vaišvilas Vaicickas (32')
1 - 2 Vaišvilas Vaicickas (73')
cuore team Alineación oficial del equipo 'cuore team' en el partido 1 - 2 Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cuore team Alineación oficial del equipo 'cuore team' en el partido 0 - 3 Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cuore team

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del cuore contenien la respiració mentre en César Bellver s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cuore va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Waldemar Mugrauer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de cuore va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kyaw Kyaw Oo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de cuore va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Iñaki Morales, però el porter rival va fer una gran aturada.

Catalunya forever

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Als 32 minuts de partit, Vaišvilas Vaicickas de Catalunya va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador de Catalunya Vaišvilas Vaicickas va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 73 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Leônidas Sá e Castro va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Vaišvilas Vaicickas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Vaišvilas Vaicickas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dieter-Wolfgang von Hirschhausen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 274 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Al minut 53 de partit, Damiano Vittorioso de Catalunya va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 270 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Damiano Vittorioso va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 61. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Valon Reinegger va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pedro Vianes, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pedro Vianes va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Salvador Falgarona va entorpir al marcador d'en Ouweis Rabah Fahmi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Philipp Neugschwandtner de Catalunya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Falgarona de Catalunya es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leônidas Sá e Castro de Catalunya la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.