Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Rayo Rojo (795217) - Los Cuxixi FC (1594165) » 703821929: T71/J2/VI

Liga 703821929 Información oficial sobre el partido 703821929 en Hattrick

26.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VI.13 (14331)

El Rayo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Rayo Rojo' en el partido 0 - 2 Los Cuxixi FC Alineación oficial del equipo 'Los Cuxixi FC' en el partido
0 - 1 Pol Goedgezelschap (75')
0 - 2 António Alberto Pinto (84')
El Rayo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Rayo Rojo' en el partido 0 - 2 Los Cuxixi FC Alineación oficial del equipo 'Los Cuxixi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Rayo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Rayo Rojo' en el partido 0 - 1 Los Cuxixi FC Alineación oficial del equipo 'Los Cuxixi FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Rayo Rojo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rayo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mariño Riós va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fabián Gil, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Bumbyn Arigh va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rayo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Rayo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de Vicenç Torrents des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rayo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Miquel Ganduxé, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Los Cuxixi FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 75, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pol Goedgezelschap es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan António Alberto Pinto va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Pavel Bajger va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mihnea Beşliu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Cuxixi al minut 33, però el xut de Raül Senties va topar amb la tanca defensiva.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Edoardo Giano va deixar a Javier 'Caballo Loco' Sotés assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Segismundo Riquelme que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Uriele Roi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Cuxixi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 64, quan António Alberto Pinto va quedar-se sol davant el porter Mihnea Beşliu, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Uriele Roi després que el jugador de Cuxixi li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.