Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DevOps FC (1438353) - Winwardeng (1461207) » 703821745: T71/J12/VI

Liga 703821745 Información oficial sobre el partido 703821745 en Hattrick

04.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VI.9 (14327)

Termitas Alineación oficial del equipo 'Termitas' en el partido 1 - 1 Winwardeng Alineación oficial del equipo 'Winwardeng' en el partido
0 - 1 Mario Isusi (12')
Tomàs Armelles (22') 1 - 1
Termitas Alineación oficial del equipo 'Termitas' en el partido 1 - 1 Winwardeng Alineación oficial del equipo 'Winwardeng' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Termitas Alineación oficial del equipo 'Termitas' en el partido 0 - 1 Winwardeng Alineación oficial del equipo 'Winwardeng' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,3 % 1,6 % 84,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Termitas

Goles Goles

  • 114 Minuto 22 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 22. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Tomàs Armelles va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 es va veure una gran oportunitat per a Termitas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Franck Cussac, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Evarist Escrivà es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Franck Cussac de Termitas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arif Deniz Esinay.

Winwardeng

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, Winwardeng es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Mario Isusi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Bo Jacobsson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 274 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Bo Jacobsson que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Txema Perales va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Winwardeng que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Es duien 81 minuts de partit jugats quan Simone Cotecchia va estar a punt de posar per davant a Winwardeng amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stephan Kaniuth va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Winwardeng que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gracjan Czerbniak, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.