Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terminadores (124335) - CF SANT VICENÇ DE CALDERS (779984) » 703820888: T71/J8/V

Liga 703820888 Información oficial sobre el partido 703820888 en Hattrick

07.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 8 / V.250 (5765)

Terminadores Alineación oficial del equipo 'Terminadores' en el partido 1 - 2 Space Monkeys Alineación oficial del equipo 'Space Monkeys' en el partido
0 - 1 Raoul Altorfer (11')
0 - 2 Raoul Altorfer (32')
Rudolf Snarski (81') 1 - 2
Terminadores Alineación oficial del equipo 'Terminadores' en el partido 1 - 2 Space Monkeys Alineación oficial del equipo 'Space Monkeys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Terminadores Alineación oficial del equipo 'Terminadores' en el partido 3 - 1 Space Monkeys Alineación oficial del equipo 'Space Monkeys' en el partido
Tiene mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,2 % 4,0 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terminadores

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Rudolf Snarski es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Oben Özhakan va estar a punt d'empatar per a Terminator quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jakob Bilbao va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jakob Bilbao i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Terminator, però el xut de Eneko Zirauki va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan Eneko Zirauki des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 26 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Eneko Zirauki sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.

Space Monkeys

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Raoul Altorfer que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Monkeys.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 32, Monkeys va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Raoul Altorfer.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Jordi Wilhelmus va marxar per velocitat al minut 40 i va fer una passada de la mort a Raoul Altorfer, però aquest va fallar.
  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 59 en Raoul Altorfer ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jordi Wilhelmus el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Rojas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 侯 (Hou) 恒庆 (Hengqing). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Russell Spina quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Interiana, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Valle Martínez de Monkeys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.