Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palma F. C. (800731) - Atlètic Balears (31047) » 703818679: T71/J1/V

Liga 703818679 Información oficial sobre el partido 703818679 en Hattrick

19.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / V.211 (5724)

Palma F. C. Alineación oficial del equipo 'Palma F. C. ' en el partido 2 - 2 Atlètic Balears Alineación oficial del equipo 'Atlètic Balears' en el partido
0 - 1 Manuel Mejía Dávila (16')
Dietrich Joho (39') 1 - 1
1 - 2 Pedro Pablo Tejada (42')
Robbert Book (75') 2 - 2
Palma F. C. Alineación oficial del equipo 'Palma F. C. ' en el partido 2 - 2 Atlètic Balears Alineación oficial del equipo 'Atlètic Balears' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Palma F. C. Alineación oficial del equipo 'Palma F. C. ' en el partido 4 - 1 Atlètic Balears Alineación oficial del equipo 'Atlètic Balears' en el partido
Tiene mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palma F. C.

Goles Goles

  • 110 Minuto 39 (Gol de falta): Palma equilibrava els comptes al minut 39 quan en Dietrich Joho va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Robbert Book va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Palma empatava el partit, 2 a 2, al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Gergő Szekeres quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Rakesh Rao va estar a punt d'empatar per a Palma quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pío Sachocos va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 216 Minuto 64 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 64 en Anton Aristarkhov ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Leon Abwander el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Anton Aristarkhov va estar a punt de marcar al minut 72 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Dietrich Joho va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Palma se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Atlètic Balears

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'atlètic agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Manuel Mejía Dávila amb mestria.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): En Martí Justribó va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pedro Pablo Tejada la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 32 per Martí Justribó va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): L'atlètic quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Volker Kasten va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 274 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Martí Justribó que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Volker Kasten va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Melker Sundberg, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Pablo Tejada de L'atlètic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ayoze Aizpurua després que el jugador de L'atlètic li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.