Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Team:Over the Top (1432118) - C.D. Los Santos (1335945) » 703816213: T71/J2/V

Liga 703816213 Información oficial sobre el partido 703816213 en Hattrick

26.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / V.167 (5680)

New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 1 - 0 C.D. Los Santos Alineación oficial del equipo 'C.D. Los Santos' en el partido
Attila Fehér (38') 1 - 0
New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 1 - 0 C.D. Los Santos Alineación oficial del equipo 'C.D. Los Santos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 2 - 0 C.D. Los Santos Alineación oficial del equipo 'C.D. Los Santos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Team:Over the Top

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Attila Fehér va donar a Team:Over un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Osmon Kanat Uulu va deixar a Paolo Garfagnini assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Redha Zaid Al-Dahmany! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Jens Yngvesson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Hauke Steyrer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Redha Zaid Al-Dahmany de Team:Over gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Attila Fehér de Team:Over va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Attila Fehér va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

C.D. Los Santos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Santos, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En 李 (Li) 其健 (Qijian) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Santos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paolo Garfagnini, però el porter rival va fer una gran aturada.