Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les samarretes suades (435511) - HECTOR SL (1340097) » 703815577: T71/J10/V

Liga 703815577 Información oficial sobre el partido 703815577 en Hattrick

21.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 10 / V.155 (5668)

Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido 4 - 3 HECTOR SL Alineación oficial del equipo 'HECTOR SL' en el partido
0 - 1 Ion Fermuş (6')
Germán Melón (16') 1 - 1
1 - 2 Mario Rozas (26')
Germán Melón (29') 2 - 2
Alexis Taberneiro (61') 3 - 2
3 - 3 Marc Llobera (65')
Alexis Taberneiro (89') 4 - 3
Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido 4 - 3 HECTOR SL Alineación oficial del equipo 'HECTOR SL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido 2 - 6 HECTOR SL Alineación oficial del equipo 'HECTOR SL' en el partido
Tiene suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les samarretes suades

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els jugadors del samarretes amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 16, deixant Germán Melón en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Germán Melón va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. samarretes empatava el partit, 2 a 2, al minut 29.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 61 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de samarretes. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Alexis Taberneiro xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Martin Christof Weberring va acabar en una passada genial cap al jugador de samarretes Alexis Taberneiro, que va marcar el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Germán Melón va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en César Sáez per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ernesto Astorga va poder marcar per a samarretes en un servei de cantonada picat per en Mart Raidma quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 206 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Wilhelm Skovsen que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 53 per blocar una centrada d'en Alexis Taberneiro va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de samarretes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Franciszek Zgierski de samarretes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

HECTOR SL

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ion Fermuş, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, HECTOR es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Mario Rozas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 65 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Marc Llobera de HECTOR marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Mario Rozas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Diego Payán, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a HECTOR al minut 32, però el xut de Alen Likona va topar amb la tanca defensiva.
  • 264 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Diego Payán en un penal llençat per en Alen Likona va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, César Sáez de HECTOR va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.