Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Torrencina (1433248) - LoS HoMBReS CaNGReJo (1598353) » 703811796: T71/J3/V

Liga 703811796 Información oficial sobre el partido 703811796 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / V.88 (5601)

Rayo Torrencina Alineación oficial del equipo 'Rayo Torrencina' en el partido 4 - 3 LoS HoMBReS CaNGReJo Alineación oficial del equipo 'LoS HoMBReS CaNGReJo' en el partido
Daniel Hawkins (4') 1 - 0
Ino Vrhar (18') 2 - 0
Alfredo Joaquim (37') 3 - 0
Nicholas Grottenkamp (49') 4 - 0
4 - 1 Rostom Queraf (50')
4 - 2 Shmavon Mikoyan (64')
4 - 3 Radomir Milka (90')
Rayo Torrencina Alineación oficial del equipo 'Rayo Torrencina' en el partido 4 - 3 LoS HoMBReS CaNGReJo Alineación oficial del equipo 'LoS HoMBReS CaNGReJo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Torrencina Alineación oficial del equipo 'Rayo Torrencina' en el partido 2 - 1 LoS HoMBReS CaNGReJo Alineación oficial del equipo 'LoS HoMBReS CaNGReJo' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Torrencina

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Torrencina va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ahmed Chtioui, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Daniel Hawkins que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Torrencina va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ino Vrhar va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alfredo Joaquim es va introduir dins la defensa central al minut 37, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nicholas Grottenkamp, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Torrencina.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Waldemar Wawrzecki de Torrencina va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Josep Bricollé va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Josep Bricollé, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Waldemar Wawrzecki per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Panificio Barea va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

LoS HoMBReS CaNGReJo

Goles Goles

  • 151 Minuto 50 (Gol por el centro): CaNGReJo van mostrar una bona compenetració quan al minut 50 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Rostom Queraf va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): Un mica després, Shmavon Mikoyan de CaNGReJo va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 106 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Radomir Milka va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 90, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del CaNGReJo, mentre ja celebrava el 4 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 22 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de CaNGReJo van pujar a rematar. Però en Jean-Marie Nuyts la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-Marie Nuyts de CaNGReJo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.