Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl Pizarrin (1416940) - LiveStronger FC (1338783) » 703809976: T71/J10/V

Liga 703809976 Información oficial sobre el partido 703809976 en Hattrick

21.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 10 / V.55 (5568)

Atl Pizarrin Alineación oficial del equipo 'Atl Pizarrin' en el partido 0 - 4 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
0 - 1 Lapo Insolera (27')
0 - 2 Sebastian Wedderkopp (32')
0 - 3 Sebastian Wedderkopp (72')
0 - 4 Sebastian Wedderkopp (79')
Atl Pizarrin Alineación oficial del equipo 'Atl Pizarrin' en el partido 0 - 4 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atl Pizarrin Alineación oficial del equipo 'Atl Pizarrin' en el partido 0 - 1 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl Pizarrin

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Firmino Olo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pizarrin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pizarrin van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Anwell Steven va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Nil Trabal va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pizarrin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pizarrin va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Jofre Oliver va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

LiveStronger FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LiveStronger van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lapo Insolera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): LiveStronger va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Sebastian Wedderkopp va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Al minut 72 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de LiveStronger, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Sebastian Wedderkopp va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al LiveStronger per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 79. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Sebastian Wedderkopp. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Guntis Jērums-Grīnbergs va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Guntis Jērums-Grīnbergs, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 54 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. LiveStronger va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mohd bin Mustafa va fer al minut 69 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lapo Insolera, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.