Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Tete (1461398) - Stirling (1430742) » 703808550: T71/J3/V

Liga 703808550 Información oficial sobre el partido 703808550 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / V.30 (5543)

CF Tete Alineación oficial del equipo 'CF Tete' en el partido 2 - 3 Stirling Alineación oficial del equipo 'Stirling' en el partido
0 - 1 Loïc Poupart (15')
Theodore Dargent (17') 1 - 1
Theodore Dargent (43') 2 - 1
2 - 2 Loïc Poupart (55')
2 - 3 Abdelouaris Ousmane (60')
CF Tete Alineación oficial del equipo 'CF Tete' en el partido 2 - 3 Stirling Alineación oficial del equipo 'Stirling' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF Tete Alineación oficial del equipo 'CF Tete' en el partido 2 - 1 Stirling Alineación oficial del equipo 'Stirling' en el partido
Tiene un resultado normal 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,2 % 4,0 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Tete

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Tete va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Vado Ballestín, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Theodore Dargent que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Tete van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Theodore Dargent.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Thorsten Roeder va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Joel Nygård va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): Vado Ballestín va marxar per velocitat al minut 43 i va fer una passada de la mort a Gregorio Tristán, però aquest va fallar.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tete van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vlastimil Nárožný, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Stirling

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): En Nico Wuehtrich entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Stirling, un peu providencial d'en Loïc Poupart va situar el 0-1 al panell digital.
  • 162 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Loïc Poupart, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 55.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): Amb 60 minuts jugats, Abdelouaris Ousmane de Stirling va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Karol Rajčan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Stirling, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En José Jesús Texeira va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Abdelouaris Ousmane va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Stirling va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Abdelouaris Ousmane va quedar-se sol davant el porter Udo Josefs, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Valius Dubaitis va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Udo Josefs va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 260 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Angel Pavlov va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.