Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Candelarias (1587048) - De BierMeester Brouwerij (123769) » 703808504: T71/J5/V

Liga 703808504 Información oficial sobre el partido 703808504 en Hattrick

17.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 5 / V.29 (5542)

F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 3 - 0 De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido
José Ticozzi (58') 1 - 0
Damià Medir (65') 2 - 0
Dustin Sindele (88') 3 - 0
F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 3 - 0 De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 4 - 0 De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Candelarias

Goles Goles

  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Candelarias contenien la respiració mentre en José Ticozzi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Boris Ramov estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Damià Medir va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 65.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Candelarias va aconseguir el 3 - 0 quan Dustin Sindele va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Candelarias va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Damià Medir va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Candelarias va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Samer Salamé va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mike Dare.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Samer Salamé va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Boris Ramov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Damià Medir de Candelarias gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

De BierMeester Brouwerij

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Eloi Castells va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): Brouwerij va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Maxime Rihoux va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Delano Jagroe.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Delano Jagroe va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Brouwerij va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.