Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Candelarias (1587048) - Mazarrón F.C. (122434) » 703808487: T71/J2/V

Liga 703808487 Información oficial sobre el partido 703808487 en Hattrick

26.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / V.29 (5542)

F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 2 - 1 Mazarrón F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazarrón F.C.' en el partido
Samer Salamé (26') 1 - 0
1 - 1 Jorge Rubén Pereyra (30')
Quique Noval (40') 2 - 1
F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 2 - 1 Mazarrón F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazarrón F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 3 - 0 Mazarrón F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazarrón F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Candelarias

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Candelarias prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Samer Salamé va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador Quique Noval de Candelarias, després de 40 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Candelarias ho intentava per la dreta per mitjà de Buenaventura Sinde, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Samer Salamé va rematar alt.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Boris Ramov quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Dustin Sindele gairebé va marcar per a Candelarias des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Samer Salamé va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Buenaventura Sinde va superar els defenses rivals per velocitat al minut 78 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Abel de Carvalho, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Mazarrón F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): En Jorge Rubén Pereyra va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Jon Joseba Artegoitia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Mazarrón van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Jorge Rubén Pereyra des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mazarrón, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Jorge Rubén Pereyra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Garrett Falk hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Woody Reilly havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 83, un contraatac del Mazarrón no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Garrett Falk perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.